Εργαστήρια - Δράσεις - Πάρτι

Εργαστήρια Ενηλίκων

Σχεδιάζουμε και πραγματοποιούμε εργαστήρια για Μεγάλα Αερικά κάθε ηλικίας και κάθε επαγγελματικής ιδιότητας!

 

Μας αρέσουν οι άνθρωποι που τους αρέσει η εξερεύνηση, το παιχνίδι και έχουν τη διάθεση να ανακαλύψουν όλες τους τις δυνατότητες.

​Προσφέρουμε εργαστήρια διαφόρων ειδικοτήτων που επιτρέπουν στον οποιονδήποτε να δημιουργήσει, να εκφραστεί, να αισθανθεί χαρά και ευεξία, να διευρύνει τους ορίζοντές του και να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει τη ζωή και τους γύρω του. 

group-fw-diddy.jpg
Παιδικά Εργαστήρια

Τα εργαστήρια της Ομάδας Έκφρασης και Παιχνιδοπλασίας Αερικό απευθύνονται σε μικρούς και μεγάλους από 1 εώς 99 χρονών! Μέσα από δημιουργικές δραστηριότητες, καθοδηγούμενο και ελεύθερο παιχνίδι και θεματικούς κύκλους μαθαίνουμε, ανακαλύπτουμε, εκφραζόμαστε και καλλιεργούμε πολλές πτυχές του εαυτού μας. 

 

Τα εργαστήρια λειτουργούν σε κλειστούς κύκλους προκαθορισμένων συναντήσεων ή αυτοτελή σε συγκεκριμένες ημερομηνίες.Οι ομάδες μας είναι ολιγομελείς και είναι απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής! 

child-painting.jpg
Προνηπιακά Εργαστήρια

Εργαστήρια για τους μικρούς μας φίλους 1-3 ετών και έναν συνοδό! Σχεδιάζουμε οικογενειακά εργαστήρια με στόχο να ενεργοποιήσουμε κοινωνικές και συναισθηματικές δεξιότητες στα Μικρά Αερικά, αλλά και να ενισχύσουμε τους δεσμούς με τους γονείς και τους φροντιστές των φίλων μας. 

Παιχνίδι, τραγούδι, χορός, μουσική, κατασκευές, yoga και πολλά άλλα μας περιμένουν επιλεγμένα πρωινά και απογεύματα στο Σπίτι του Αερικού!

Kepler-Academy-Edmonton.jpg
Διοργάνωση Πάρτι

Η Ομάδα του Αερικού δημιουργεί και σας προτείνει πρωτότυπα και δημιουργικά προγράμματα για παιδικά πάρτι! Μέσα από τους τρεις βασικούς άξονες της φιλοσοφίας μας, Τέχνες-Περιβάλλον-Επιστήμες, φτιάχνουμε για τους μικρούς μας φίλους μοναδικές και ξεχωριστές δραστηριότητες που θα τους μείνουν αξέχαστες!

 

 Τα προγράμματα του Αερικού μπορούν να πραγματοποιηθούν στον χώρο μας ή σε χώρο της επιλογής σας !(σπίτι, πάρκο, κήπο, παιδότοπο κτλ.) 

Happy Kids
Kids Camps

Το καλοκαίρι, αλλά και το Σεπτέμβρη το Σπίτι του Αερικού ανοίγει για τα παιδιά 4-12 ετών και διοργανώνει καθημερινά δημιουργικά και εκπαιδευτικά προγράμματα όσο οι γονείς και οι φροντιστές εργάζονται! 

Με άξονα τους βασικούς τομείς εργαστηρίων μας Τέχνες - Επιστήμες - Περιβάλλον/Οικολογία τα παιδιά που έρχονται στο Αερικό περνάνε ευχάριστα και δημιουργικά τις ημέρες που το σχολείο δεν λειτουργεί εξερευνώντας, διασκεδάζοντας, παίζοντας και μαθαίνοντας!

1.jpg