Back to School Camp!!!

Back to School στο Αερικό!
Back to school 2019.png

Μετά το Summer Camp, οι πόρτες μας ανοίγουν ξανά για μια δημιουργική και διασκεδαστική εβδομάδα μέχρι την έναρξη της σχολικής χρονιάς! Σας προσκαλούμε σε μια τελευταία εβδομάδα διασκέδασης και δημιουργίας!

Τι θα κάνουμε;
Θα μοιραστούμε τις αναμνήσεις μας από τις καλοκαιρινές διακοπές
Θα αποκτήσουμε νέους φίλους
Θα κάνουμε πολλά ξεχωριστά και δημιουργικά βιωματικά εργαστήρια​!

Οι δραστηριότητες του Αερικού θα είναι χαλαρές και διασκεδαστικές μιας και τα μικρά μας Αερικά πολύ σύντομα θα πρέπει να επιστρέψουν στο βαρύ πρόγραμμα της καθημερινότητας. Θα περιλαμβάνουν, όμως, και πάλι θέματα σχετικά με τις τέχνες, τις επιστήμες, το περιβάλλον, τη φύση, τον πολιτισμό και πολλά άλλα!


Το Σπίτι του Αερικού είναι ζεστό, φιλικό και οικογενειακό, γι' αυτό και έχουμε επιλέξει στις καλοκαιρινές μας δραστηριότητες, όπως και στα χειμερινά προγράμματα, να διατηρούμε τον αριθμό των παιδιών χαμηλό. Η διάρκεια του προγράμματος είναι

 από τις έως και τις 10 Σεπτεμβρίου.


Δηλώστε συμμετοχή από 10 Αυγούστου στα 2110123454 – 6974998452, στο email μας omada.aeriko@gmail.com και ΕΔΩ μέσω της ιστοσελίδας μας!

Μπορείτε επίσης να κλείσετε ΕΔΩ ραντεβού μαζί μας για να δείτε το χώρο

και να μας γνωρίσετε από κοντά!
 

Πληροφορίες/Κόστος
Back to school 2019.png

🏡 Πληροφορίες για το πρόγραμμα/Δραστηριότητες/Κόστος🏡

Ημερομηνίες & Ώρες:
2 - 10 Σεπτεμβρίου

Ηλικίες: 4-12 ετών
Ωράριο: 9.00 – 16.00 (14.00 - 16.00 έχουμε ελεύθερες δραστηριότητες)
Ώρα προσέλευσης των παιδιών στις 8.00 για τους γονείς που εργάζονται.
Διατροφή: Δεν διαθέτουμε πρωινό ή δεκατιανό!

Δραστηριότητες γίνονται απο τις 9.00 έως τις 11.00 και από τις 11.30 έως τη 13.30. Δεκατιανό 11.00 - 11.30 & Μεσημεριανό 13.30 - 14.00!

Ο χώρος μας διαθέτει φουρνάκι, φούρνο μικροκυμάτων και ψυγείο.

 

Κόστος συμμετοχής:
1 παιδί– 70 ευρώ 1 εβδομάδα/ 2 αδερφάκια – 120 ευρώ

Ειδικό κόστος για όσους συμμετείχαν στο Summer Camp:

50 ευρώ/παιδί

Δραστηριότητες
Back to school 2019.png

🏡 Δραστηριότητες του Καλοκαιρινού Προγράμματος🏡


Εικαστικά Εργαστήρια:🎨
Ζωγραφική, κολλάζ, διαφορετικές τεχνοτροπίες και υλικά και πολλά άλλα στον καμβά μας!


Κατασκευές:🎁
Χρησιμοποιούμε παλιά και ανακυκλώσιμα αντικείμενα για να δημιουργήσουμε μοναδικές κατασκευές. Παίζουμε με Lego και εξερευνούμε τις κατασκευαστικές/μηχανολογικές μας ανησυχίες μέσα από ειδικά και πρωτότυπα παιχνίδια! Εργαστήριο κούκλας και δημιουργία ιστορίας!

Περιβαλλοντικές Δραστηριότητες:♻️
Μέσα από παιχνίδια και κατασκευές αγαπάμε και προστατεύουμε το περιβάλλον, ανακυκλώνουμε και γινόμαστε ευσυνείδητοι μικροί πολίτες με αγάπη για τη φύση!

Μουσικοκινητικές Δραστηριότητες και Καποέιρα:🎵
Μουσικά όργανα, ρυθμός, τραγούδι, κίνηση, φαντασία και δημιουργικότητα μας περιμένουν για να αναπτύξουμε τα μελωδικά μας ταλέντα!

Αφρικάνικος χορός και μουσική:🥁
Αφρικάνικοι ρυθμοί, χοροί, τραγούδια και μουσικές!Ο αφρικάνικος χορός δίνει στα παιδιά τη δυνατότητα να έρθουν σε άμεση επαφή με το χώρο γύρω τους, τον κύκλο της ζωής, το ρυθμό και την κίνηση, την έκφραση των συναισθημάτων, τη σωματογνωσία, την εκτόνωση της έντασης και την ευεξία! Η έννοια της ομάδας, που είναι τόσο σημαντική στον αφρικάνικο πολιτισμό, αποκτά ουσία, γινόμαστε μέλος της, επικοινωνούμε και συνεργαζόμαστε, μας βοηθάει να καλλιεργήσουμε την αυτοπεποίθησή μας και να αισθανθούμε δημιουργικοί!

Θεατρικό παιχνίδι:🎭
Δραματοποιούμε, μεταμφιεζόμαστε, παίζουμε ρόλους, ανακαλύπτουμε ήρωες και μαγικές τοποθεσίες.

Παιδική Γιόγκα:🤸
Ενισχύουμε τη φυσική μας κατάσταση και την ελαστικότητα του σώματος, μαθαίνουμε πώς να αναπνέουμε, καλλιεργούμε την ηρεμία και αποβάλλουμε το άγχος.


Κηπουρική:🌻
Ο μικρός Κήπος του Αερικού μας περιμένει για να σκαλίσουμε το χώμα, να φυτέψουμε, να γνωρίσουμε λουλούδια, δέντρα και βότανα. Ταυτόχρονα μιλάμε και μαθαίνουμε για το περιβάλλον και τα φυσικά φαινόμενα!


Πολιτιστικά και Διαπολιτιστικά ταξίδια:🌍
Ταξιδεύουμε στην Ελλάδα και τον Κόσμο μέσα από τη γεωγραφία, την ιστορία, τον πολιτισμό και τις τέχνες!

Πειράματα:⚗️
Μπαίνουμε στον κόσμο της Φυσικής και ανακαλύπτουμε μέσα από εύκολα πειράματα πώς λειτουργεί ο κόσμος μας. Για μικρά και μεγάλα παιδιά!

Ομαδικά παιχνίδια:🎈
Αναπτύσσουμε τη συνεργασία, την ομαδικότητα, την αυτοπεποίθηση, τη δημιουργικότητα και τη φαντασία μέσα από ομαδικές δραστηριότητες. Διασκεδάζουμε και συμμετέχουμε χωρίς νικητές και ηττημένους!


Επιτραπέζια: 🎟️
Κατασκευάζουμε τα δικά μας επιτραπέζια ή χρησιμοποιούμε τα επιτραπέζια του Αερικού για να επικοινωνήσουμε και να συνεργαστούμε με τους φίλους μας. Ακολουθούμε τους κανόνες ή δημιουργούμε τους δικούς μας!

Αφηγήσεις και Δημιουργία Ιστοριών:👸
Ακούμε και συμμετέχουμε διαδραστικά σε ιστορίες από την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο. Παίζουμε, τραγουδάμε και χορεύουμε! Δημιουργούμε τις δικές μας ιστορίες και τις επενδύουμε με μουσική και στίχους! Καλλιεργούμε τη φαντασία μας!

Φιλαναγνωσία:📚
Ερχόμαστε σε επαφή με διάφορα βιβλία είτε με τη βοήθεια του παιδαγωγού είτε μόνοι μας.Συζητάμε για τις ιστορίες που διαβάζουμε και παίρνουμε μέρος σε δραστηριότητες που μας βοηθάνε να αγαπήσουμε την ανάγνωση και τα βιβλία!

Βόλτα στο Πάρκο: 🌳
Μερικές φορές την εβδομάδα περνάμε το χρόνο μας στο κοντινό παρκάκι του Αερικού κάνοντας πικ-νικ, λέγοντας ιστορίες, παίζοντας παιχνίδια, ακούγοντας μουσική και εξερευνώντας τη φύση!

Ελεύθερο Παιχνίδι: ⚽
Πώς θα είμασταν παιδιά αν δεν είχαμε το ελεύθερο παιχνίδι στο Αερικό;;;
Παίζουμε μόνοι μας, βάζουμε τους δικούς μας κανόνες, ερχόμαστε σε επαφή με τους φίλους μας, συνυπάρχουμε αρμονικά και αναπτύσσουμε δεξιότητες χωρίς τις παρεμβολές των ενηλίκων!