Our Labs!

aeriko1.png
aeriko2.png
aeriko3.png
«Πες μου και θα ξεχάσω. Δείξε μου και ίσως να θυμάμαι. Κάνε με να το βιώσω και θα το καταλάβω»
  Κομφούκιος
drakaki_web.png
Δημιουργικά & Εκπαιδευτικά Εργαστήρια

 

Τα εργαστήρια της Ομάδας Έκφρασης και Παιχνιδοπλασίας Αερικό απευθύνονται σε μικρούς και μεγάλους από 1 εώς 99 χρονών! Οι τρεις βασικές κατηγορίες των εργαστηρίων του Αερικού είναι οι Τέχνες, το Περιβάλλον/Οικολογία και οι Επιστήμες!

Μέσα από δημιουργικές δραστηριότητες, καθοδηγούμενο και ελεύθερο παιχνίδι και θεματικούς κύκλους μαθαίνουμε, ανακαλύπτουμε, εκφραζόμαστε και καλλιεργούμε πολλές πτυχές του εαυτού μας.

Τα εργαστήρια λειτουργούν σε κλειστούς κύκλους προκαθορισμένων συναντήσεων ​ή αυτοτελή σε συγκεκριμένες ημερομηνίες.

Οι ομάδες μας είναι ολιγομελείς ​και είναι απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής!

Διοργάνωση Πάρτι

Η Ομάδα του Αερικού δημιουργεί και σας προτείνει πρωτότυπα και δημιουργικά προγράμματα για παιδικά πάρτι! Μέσα από τους τρεις βασικούς άξονες της φιλοσοφίας μας, Τέχνες-Περιβάλλον-Επιστήμες, φτιάχνουμε για τους μικρούς μας φίλους μοναδικές και ξεχωριστές δραστηριότητες που θα τους μείνουν αξέχαστες! Τα προγράμματα του Αερικού μπορούν να πραγματοποιηθούν στον χώρο μας ή σε χώρο της επιλογής σας !(σπίτι, πάρκο, κήπο, παιδότοπο κτλ.) 

Μάθετε Περισσότερα
Παιδαγωγικά & Εκπαιδευτικά Σεμινάρια

 

Στην Ομάδα Έκφρασης & Παιχνιδοπλασίας Αερικό δίνουμε έμφαση  στους εναλλακτικούς τρόπους εκπαίδευσης και ακολουθούμε τις  σύγχρονες παιδαγωγικές προσεγγίσεις.Βασική μας φιλοσοφία είναι ότι  το παιδί και ο ενήλικας μπορούν να διαχειριστούν τις πληροφορίες και  τη γνώση πιο ολοκληρωμένα μέσα από το παιχνίδι, τις τέχνες, την  κατασκευή, την επαφή με τα ταλέντα μας, τη δημιουργικότητα, αλλά και  τα λάθη που κάνουμε. Τα σεμινάρια του Αερικού στηρίζονται στη  συνεργασία πολλών και διαφορετικών κλάδων με κοινό στόχο τη σωστή  διάθεση της πληροφορίας. Απευθύνονται σε εκπαιδευτικούς, φοιτητές,  αλλά και γονείς που μοιράζονται μαζί μας μια διαφορετική οπτική απέναντι στην εκπαίδευση!

Μάθετε Περισσότερα
Μουσικοθεραπεία

 

Η Ομάδα Αερικό και το MusicScape φιλοξενούν ατομικές και ομαδικές συναντήσεις μουσικοθεραπείας που απευθύνονται σε παιδιά και ενήλικες με δυσκολίες αναπτυξιακές, κινητικές, νοητικές και συναισθηματικές. Οι συναντήσεις έχουν στόχο την αξιοποίηση της θεραπευτικής σχέσης ανάμεσα στους συμμετέχοντες και το θεραπευτή ώστε να επιτυγχάνονται οι διάφοροι θεραπευτικοί στόχοι.

Χρησιμοποιούνται αυτοσχεδιαστικές τεχνικές, δραστηριότητες με συγκεκριμένη δομή, μουσική ακρόαση, τραγούδι, σύνθεση και ψυχοδυναμική προσέγγιση για τη δημιουργία των μουσικών δρώμενων

.

Μάθετε Περισσότερα